Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


artis sekarg>>>>>????????????????????

View previous topic View next topic Go down

artis sekarg>>>>>????????????????????

Post by ariff on Tue Sep 29, 2009 5:56 pm





    • Fiq Life Story

      Kisah KD tuntut hak penjagaan kedua anaknya - AKHIRNYA penyanyi terkenal Krisdayanti (KD) memilih tarikh semalam, Isnin, 29 September, untuk mendaftarkan tuntutan cerainya. Namun demikian, kelibat KD t... 3 hours ago





    • Sensasi Selebriti | Ulasan Dunia Hiburan, Gossip Terkini, Gambar Selebriti, Filem, Muzik, Video & Teater
      Gambar Sairah di Majlis Pelancaran Album Tahajjud Cinta - Sairah ditemui bersama-sama dengan kakak-kakaknya di majlis pelancaran Tahajjud Cinta. Fesyen yang busana labuh ini memang menjadi kegemaran Sairah~ Gabung... 16 hours ago





    • SkyCrewz Network
      Sinopsis Penuh Drama Nur Kasih TV3 - Siapa yang tak pernah tengok drama Nur Kasih yang mendapat rating tertinggi di TV3 setiap hari jumaat pukul 9 malam. Pastinya peminat tegar drama ini tidak... 1 day ago





    • Bro Rickywan Melaka™ - Aktivis Hak Asasi Manusia

      Jangan tertipu beli kasut Crocs - Kinderdijk Sdn. Bhd. (Kinderdijk), syarikat pengedar produk bayi dan kanak-kanak serta kasut berjenama Crocs di Malaysia, bimbang dengan penjualan berlelu... 1 day ago





    • Syokkahwin.com
      Musuh Azwan Ali ada 10 Orang? - Alhamdulillah Azwan Ali telah berjaya mengerjakan umrah. Diharapkan tiada lagi Azwan yang dulu. Tetapi dalam pada itu masih dia juga teringat akan hal-hal... 1 day ago





    • :: MYARTIS.COM ::

      SITI, PALING TERMAHAL..!! - Datuk Siti Nurhaliza merupakan penyanyi paling termahal di Malaysia dari segi bayaran untuk membuat sesebuah persembahan nyanyian. Ia kemudian diikuti pula... 4 days ago





    • PANJANGAKAL
      Selamat Hari Raya Kepada Anda Semua - Salam semua, Bersempena dengan bulan Syawal yang bakal menjelma esok, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada anda semua pembaca blog PanjangAkal.c... 1 week ago





    • koleksi gambar artis malaysia dan indonesia

      Suami Anita Sarawak ditetak penyamun - sumber Berita Harian KUALA LUMPUR: Suami biduanita, Anita Sarawak, Mahathir Abdullah, cedera di kepala dan tangan akibat ditetak dengan parang panjang dal... 2 weeks ago





    • hafreze.com
      Aku Taknak Orang Urut, Aku Nak Ogawa Jugak! - Agak beruntung dapat bertemu dengan beberapa popular blogger Malaysia yang dijemput khas untuk menghadiri pelancaran produk OGAWA di Pavilion minggu lepas.... 3 weeks ago





    • Artis Melayu Malaysia

      Maizawati Zainal Bakal Menjadi Artis Nasyid? - Maizawati Zainal Bakal Menjadi Artis Nasyid? Since the divorce with singer and spiritual speaker Ustaz Akil Hayy, we heard all kinds of plan were made by M... 4 weeks ago





    • Artis Gossip Malaysia - Artis Malaysia Skandal - Download Lagu mp3

      artismalaysiaku sudah bertukar - Saya ingin umumkan kepada semua peminat blog artismalaysiaku yang blog ini telah berpindah alamat ke sebuah laman interaktif yang lebih canggih dan di situ... 2 months ago





    • Gossip Artis Hollywood - Gossip Artis Malaysia - Indonesia
      Gorgeous Dakota Fanning - Beautiful young actress, Dakota Fanning. 2 months ago





    • ARTIS GLAMER - Majalah Hiburan Online Terhangat Masa Kini. Berita Terkini & Sensasi Industri Seni Serantau. Lebih 100,000 Hits Setiap Bulan. - Fotopages.com
      KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA??? - SPECIAL MESSAGE KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA? Contributed by Asiken @ Kajang Advertorial http://bolaboyz.blogspot.com() http://www.nohal.com() http://3abdul.... 1 year ago








    Cerita terkini & gambar panas artis




    Kebanyakan kita sering mendengar tentang ini. Gosip adalah sesuatu yang menarik manusia. Lihat sahaja banyak tayangan gosip tentang artis di TV. Mulai jam 6 pagi sampai pagi pun ada.

    Apa itu Gosip?

    Gosip adalah sebuah cara penyebaran berita dari mulut ke mulut dan informasi yang disampaikan berupa rumor atau informasi rahsia/peribadi. Gosip sering disalah ertikan dengan rumor iaitu informasi yang tidak memiliki data dan fakta yang sahih. Sebabnya penyebaran rumor biasanya dilakukan oleh media gosip.

    Percaya buat apa?

    Dalam era informasi, informasi adalah komoditi yang sangat berharga. Kecepatan dalam mendapatkan informasi dari pesaing adalah suatu keunggulan. Gosip biasanya dimanfaatkan sebagai alat untuk mendapatkan dan menyebarkan informasi.

    Fungsi dari gosip itu sendiri adalah:

    • Memperkuat batasan moral. Isu-isu seperti perceraian diangkat dalam aneka ria gosip untuk merefleksikan batasan moral masyarakat.
    • Mengembangkan sense of community lewat kepentingan bersama dan informasi. Gosip sering dimanfaatkan sebagai alat untuk mempererat tali komuniti. Gosip seperti,”Eh si itu jalan sama anu” akan menambah rasa memiliki dalam komuniti.
    • Menghibur, gosip adalah suatu hiburan tersendiri kerana itu disebut infotainment.
    • Mengembangkan cerita. Cerita yang jujur akan berkembang menjadi sebuah cerita.
    • Mengembagkan social accountability. Ketepatan informasi dari gosip membantu kita untuk menentukan who to trust in what to trust dalam komuniti.
    • Meningkatkan status sosial, sudah tentu siapa yang lebih sering digosipkan, dialah yang paling popular.
    • Sebagai alat perjodohan. Kepopularan di atas akan membantu kita mengeluarkan informasi tentang calon pasangan kita, terutama jika ia popular maka informasi tentang dia akan didapatkan dimana-mana (ketepatan ? namanya juga gosip)
    • Merefleksikan pendapat orang ramai yang sebenarnya.
    (Nota: Gambar Mawi & Ikin di atas cuma hiasan post ini semata-mata).








    Isi Kandungan Blog Post



    • 2009 (1)

      • March (1)

        • Cerita terkini & gambar panas artis









    My Blog List





    • Penolong Bendahari (UKZ 17) RMI

      Kenapa orang MELAYU makan dengan tangan ? 6 months ago












    Disclaimer

    You (blog visitors) must delete all data, info and idea taken from this blog from your computer within 24 hours. If you decide to keep it, please buy or use the original. Please support the original. This site did not responsible for any illegal idea, data and info sharing.

    Semua data, maklumat dan idea di blog ini hanyalah untuk percubaan sahaja dan sila beli atau gunakan yang original. Saya tidak bertanggungjawab diatas segala kerosakan, kesilapan atau masalah yang berlaku disebabkan oleh maklumat di dalam blog ini. Blog ini hanya sekadar untuk berkongsi maklumat dan idea menarik sahaja.

    Blog ini mempunyai pautan ke Blog atau Laman Web yang lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk Blog ini dan blog saya yang lain sahaja. Perlu diingatkan bahawa Blog atau Laman Web yang terdapat dalam pautan Blog ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap Blog atau Laman Web yang dilayari.

    Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di Blog ini. Dengan sering melayari Blog ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

    "MINTA MAAF dan MINTA HALAL "








ariff
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 71
Join date : 01/09/2009
Age : 26
Location : kedah

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum