Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


A Perfect Getaway

View previous topic View next topic Go down

A Perfect Getaway

Post by zis on Wed Sep 30, 2009 9:37 am


(source: http://www.gsc.com.my/ )



Two pairs of lovers (Zahn & Jovovich, Olyphant & Sanchez) on a Hawaiian vacation discover that psychopaths are stalking and murdering tourists on the islands.
(Source: United International Pictures (Sdn))

ahakzzz..
smlm zis gi tgk crita ni..macam biasa..balik kerja terus serbu wayang..haha
critanya macam ni..ada laa pasangan kapel ni baru lepas kawen..gi honeymoon kat satu pulau kat hawaii ni..pastu on the way nak gi ke bukit tu..dorang jumpa pasangan kapel gak nak tumpang kreta..tapi berlaku sedikit salah paham masa tu so hubungan tu macam dingin skit..so dorang tinggalkan kapel tu n terus jalan ke bukit naik kreta sendiri..
kat bukit tu plak dorang jumpa lagi satu pasangan kapel..oleh sebab takut so dorang join laa skali pasangan kapel tu..hehe..sebab kebtolan masa tu ada kes pembunuhan dekat2 kawasan tu jugak..so dorang syak kapel yg dorang jumpa kat jalan raya tu yg pembunuh..jadi sepanjang pengembaraan tu dorang ikut je kapel yg dorang jumpa kat atas bukit tu..tapi timbul gak syak yg maybe kapel tu adalah pembunuh..
so persoalannya..sapakah pembunuh sebenar dalam cerita ini? apakah nasib mereka suma yg berada di atas bukit itu? sapakah sebenarnya pasangan kapel yg baru kawen ini? sapa plak kapel yg dorang jumpa kat jalan raya tu? dan sapa plak kapel yg dorang jumpa kat atas bukit tu? apakah kesudahan cerita ini? hehe..jommmmm kita mengembara kat wayang..hehe
akhir kata dari zis.. "THIS IS THE GORGEOUS PLACE THAT GOD EVER MADE"

RATING: zis kasi 4 per 5 bintang laa cerita ni..jalan cerita agak menarik n penuh dengan suspen..tapi skali lagi..ending crita ni mmg never expected..mmg lari dari jangkaan..hehe

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: A Perfect Getaway

Post by Guest on Wed Sep 30, 2009 10:54 am

haaa..btol2..baru ari isnin ari tu tgk Razz
igt nk tgk ninja tp lom kuar rupenye :p
hehehe

cter ni menarik..lebih kurang macam cter uninvited
bes wooh citer neh
cume bg lepat law boleh cube die leretkan lagi cter ni..
bg lepat terlalu singkat r cternye
cube die cter dr mase rocky tu wat pembunuhan..
nia de flashback je
aduiih Razz


tpkan..law tgk kt wayang ade beberape scene yg dipotong la..kan zis Razz

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: A Perfect Getaway

Post by zis on Wed Sep 30, 2009 11:34 am

ahakzzz..
tu la pasal lepat..sebab banyak scene sensored..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: A Perfect Getaway

Post by Guest on Wed Sep 30, 2009 12:52 pm

heheheh Razz
baya mahal2 tp x leh tgk Razz
ape la Sad

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: A Perfect Getaway

Post by Sponsored content Today at 11:33 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum