Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Momok The Movie

View previous topic View next topic Go down

Momok The Movie

Post by zis on Thu Oct 01, 2009 10:15 am


(source: http://www.gsc.com.my/ )



Adli who works in Bintulu, Sarawak goes back to his village in Temerloh and comes across a strange event where the people carrying a coffin during a funeral procession heading towards a cemetery, suddenly transforms into zombies. That night after prayers, he and his friends began talking about the signs and incidents that he experienced, which are believed show that something bad is going to happen.
(Source: Cinema Online)

ahakzzz..lepas tgk jin notti..terus sambung tgk crita ni..sebab hari rabu kat GSC suma tiket juz 6 hengget je..haha
crita ni pasal si faizal AF tu baru balik kampung bercuti..pastu dia jumpa ngan si aziz satar tu..bila balik tu dia dgr org cakap aziz satar tu kurang siuman sebab kematian isteri..tu yg dia heran sebab dia jumpa tadi sihat walafiat je orang tua tu..hehe
lepas solat isya berjemaah kat masjid..dia ajak laa member dia sorang ni gi warong aziz satar tu kat ujung kampung..dalam keadaan takot2 tu dorang pergi lah jugak..sampai kat warong tu..dorang ni dok bercerita pasal hantu..tu yg ada macam2 jenis cerita hantu tu..haha..ada cerita pontianak laa..pocong laa..bunian laa..n macam2 lagi lah..haha
so persoalannya..adakah semua cerita ini benar2 terjadi? sapakah yg nabil jumpa di dasar sungai itu? sapakah wanita yg ingin tumpang lori tu? adakah benar jika kucing hitam melangkah mayat..mayat tu akan bangun? adakah benar aziz satar itu betul2 kurang siuman? apakah kesudahan cerita ini? jommmmm kita jadi hantu kat wayang..haha
akhir kata dari zis.. "BODOH TAU.."

RATING: zis kasi 3 per 5 bintang gak laa cerita ni..agak membosankan tapi sebab lawak..tu yg UP skit bintang tu..haha..sama macam cerita jin notti..kelakar tgk org 1st time berlakon..hehe..dinasihatkan kalo nak tgk cerita ni pergi lah GSC pada hari rabu..hehe

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: Momok The Movie

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Thu Oct 01, 2009 11:01 am

seram giler cite ni...cite antu mcm ni bukan wat kite gelak tp wat kite xleh tido mlm....pocong tu mcm real2 la.nak kene beli dvd wat koleksi...

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Momok The Movie

Post by Pijan on Thu Oct 01, 2009 1:22 pm

Citer kelakar mcm ni pun seram ke?? apa punya turrr la ko ni sikin..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Momok The Movie

Post by Admin on Thu Oct 01, 2009 4:12 pm

berapa laa zis peruntukkan sbln tuk hobi wayang dia ni?

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Momok The Movie

Post by zis on Thu Oct 01, 2009 4:21 pm

Admin wrote:berapa laa zis peruntukkan sbln tuk hobi wayang dia ni?

ahakzzz..
budget 2009 untuk wayang adalah unlimited..haha
slagi producer n director wayang kat dunia ni tak pencen..slagi tu laa zis akan meneruskan perjuangan murni ini..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: Momok The Movie

Post by Admin on Thu Oct 01, 2009 4:30 pm

uihhh bagus la kau ni zis.. org cam kau ni la yg david teoh & razak mohaiden sayang

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Momok The Movie

Post by zis on Thu Oct 01, 2009 4:38 pm

ahakzzz..
tapi dorang tak pernah pon kasi zis tiket free..cheit~!
tapi GSC kadang2 kasi zis tiket free..hehe

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: Momok The Movie

Post by cikmie on Sat Oct 03, 2009 2:27 pm

boring la crita nih..aku pi tgk ngan member pompuan..ingat leh la plok2 time terkejut..tapi dia steady ja dok gelak..frust aku.kalau tak leh ambik kesempatan...wakkakakak Razz

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Momok The Movie

Post by Admin on Sun Oct 04, 2009 2:25 am

cikmie wrote:boring la crita nih..aku pi tgk ngan member pompuan..ingat leh la plok2 time terkejut..tapi dia steady ja dok gelak..frust aku.kalau tak leh ambik kesempatan...wakkakakak

hehe gi tgk wayang ngan niat tak baik .. sbb tu tak dapat..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Momok The Movie

Post by selendang berduri on Fri Oct 09, 2009 4:24 pm

len kli jngan niat dri rumah cikmie....ang wat rilek je...mesti lepas tuh awek yg tgok wayg ngan ang tuh pelok ang...x caya try la

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Momok The Movie

Post by Sponsored content Today at 12:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum