Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


KATA ARTIS...

View previous topic View next topic Go down

KATA ARTIS...

Post by ariff on Fri Oct 02, 2009 12:15 pm

KATA MEREKA..............

Ketika aku di zaman matrikulasi dahulu, rumet aku merupakan orang yang paling popular di Kolej Matrikulasi Melaka. Nama dia Salehuddin tapi lebih mesra dipanggil Sally. Setiap minggu Sally akan membeli majalah2 hiburan tempatan untuk mengetahui perkembangan dunia hiburan tanah air. Ketika orang lain lalai dan alpa, aku sering membaca majalah2 seperti Mangga, Media Hiburan, URTV dan Hai secara senyap2 bersama Sally sambil membincangkan tentang gosip2 terbaru. Baru2 ini, aku kembali menghubungi Sally untuk bertanya khabar artis2 tempatan. Entah bagaimana timbul pula idea untuk menerbitkan sendiri kolum gossip artis tempatan berbaur fitnah di blog ini. Maka tertubuhla 'Skuad Paparazzi Sally' untuk berkongsi gosip2 yang mungkin benar ataupun rekaan semata2.

Gossip pertama: Que Haidar bercinta dengan LJ?
Siapakah LJ itu? Anak Lincoln Burrows dalam prison break? Que bukanlah gay (tapi mungkin triseksual). Ataupun Liyana Jamil? (sekadar nama random). Bukan. Linda Jasmine. Linda Jasmine yang hot mengajar kanak2 AF menari tu? YESSS. Baru2 ini, wartawan Skuad Sally terserempak dengan mereka berpegangan tangan di sebuah gedung membeli belah eksklusif di Jalan Raja Chulan. Apabila ditanya tentang gosip itu, Que enggan memberi sebarang komen.

Komen Sally: Awww. Geli mak. Que tu muka macam pelepah kelapa nak yang canthek saje. Yu'oll, mak tak jeles tapi mak hangin kalau dah bercinta tu mengaku jelaa nak sorok2 pulak. Gelenyahhhhh.


Ingin lebih gossip? Sila klik Read More or the title.

Gossip kedua: Mawi dan Ekin nikah bulan Disember?
Wartawan Skuad Sally menghadiri majlis rumah terbuka Mawi di kediamannya di Sungai Ramal Dalam baru2 ini. Mawi yang semakin kurang popular sekarang sekadar menghidangkan nasi putih berlaukkan ikan kembung dengan alasan kurang mendapat show. Kekasihnya Ekin turut berada di situ. Wartawan Skuad Sally mengambil kesempatan itu untuk bertanya bila mereka akan melangsungkan perkahwinan. Ikuti temubual di bawah:

Sally: Bila nak kawen?
Ekin: Disember.

Komen Sally: Awww. Biasalahh pasangan popular ni mesti yuoll nak tau kan bila diorang nak kawen. Emm dulu2 mak minattt sangat kat Mawi tapi taktaula dia punya aura dah tak mengghairahkan mak dah. Kawenla kau tak kuasa aku gelenyahhh

Gossip ketiga: Aziz M Osman berkawan dengan bekas isteri
Dalam majlis berbuka puasa anjuran Tayangan Unggul Sdn Bhd, Aziz dan bekas isterinya Vee duduk semeja. Wartawan Skuad Sally yang berada di situ sempat berbual2 dengan Aziz yang kini sudah berkahwin dengan seorang ustazah di Terengganu. Vee pula, yang kelihatan anggun walaupun terdapat sesetengah pihak yang bersoksek kerana tindakannya yang membuka tudung.

Komen Sally: Emm elokla tu buat apa nak gaduh2 kan tak kuasa aku. Kenapa agaknya diorang bercerai ek? Mmm malasla mak nak fikir. Tapi Aziz tu comel jugak kan awww bergetarr hati mak.

Sekian saja ruangan gossip untuk kali ini. Jumpa lagi di waktu yang lain ya.

Nota: Jika tipu gossip itu maka tipulah aku, so don't take it seriously ok?

ariff
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 71
Join date : 01/09/2009
Age : 26
Location : kedah

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum