Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


pagi yang menyakitkan....

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Fri Oct 09, 2009 9:24 am

pagi ni baby skt ati ar ngan boy baby..kisah dia cm ni..smlm baby tny dia klu kwin t nk pakai bj design jawa blh ke tak?u all pun tw kn bj jawa tu kn terdedah skt bhgn ats dia, ala mcm Cinta Bunga Lestari tu pkai time dia kwin, pastu u all tw tak dia ckp pe, dia ckp 'sempat lagi nk cr laki lain' cz parents dia alim kit ar so nk pkai cm tu rumit skt la....peh sakitnye ati baby bl dgr cm tu...pastu ati dh skt2 ni dia tk abis2 cite psl present tuk mak dia punya besday...bengangnyeeeeeeeeeeee..............

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Fri Oct 09, 2009 9:26 am

x berapa paham la ape yg diceritakn ini..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Fri Oct 09, 2009 9:55 am

laa scorpio ni...cm ni la..boy baby suh cr laki lain klu nk pkai bj yg terlampau terdedah...sbb parents dia alim kit...bapak dia ustaz..

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Admin on Fri Oct 09, 2009 10:11 am

oooo ... pakai jek laa tapi pakai laa naju dalam tu yg kaler sama skin ... tak leh ke?

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Fri Oct 09, 2009 10:19 am

Owhh..yelah baby..llki mane la nk seksi2..kalo bleh utk tatapan die je..org len x leh tgk..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Fri Oct 09, 2009 10:22 am

yela tp tu weeding impian baby...sedih ar klu tak pt tunaikan...gpun kawin skl dlm seumur idup..huhu..

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Admin on Fri Oct 09, 2009 10:29 am

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:Owhh..yelah baby..llki mane la nk seksi2..kalo bleh utk tatapan die je..org len x leh tgk..

LAKI2 TAK SUKE TGK BINI DIA SEKSI DEPAN ORG.. TAPI LAKI2 SUKE TGK POMPUAN SEKSI..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Fri Oct 09, 2009 11:33 am

LAKI2 TAK SUKE TGK BINI DIA SEKSI DEPAN ORG.. TAPI LAKI2 SUKE TGK POMPUAN SEKSI..


tula kenyataan dia...tp pe kesudahan cite baby ni...blh ke baby ikut pe yang baby nk or ikut kehendak family dia...

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pijan on Fri Oct 09, 2009 11:39 am

babyqueen.. wrote:LAKI2 TAK SUKE TGK BINI DIA SEKSI DEPAN ORG.. TAPI LAKI2 SUKE TGK POMPUAN SEKSI..


tula kenyataan dia...tp pe kesudahan cite baby ni...blh ke baby ikut pe yang baby nk or ikut kehendak family dia...

Yang ko sesusah nk seksi tu buat ape?? Ape ko dapat?? Kalau leh jadi jutawan pakai seksi tu tkpe la gak...
Ala...skang ni camnie je la, ko sayangkan baju jawa tu lebih lagi ke atau ko sayangkan boy ko tu lagi???
errkk....dah tunang ke blom nih??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Fri Oct 09, 2009 11:45 am

sush nye ckp ngan laki ni...dh agak dh msti tny soaln cm tu..mslh nye baby dh plan dh nk wt cm ne..tlg la baby kaum hawa...huhuhu...

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by ariff on Fri Oct 09, 2009 11:47 am

Admin wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:Owhh..yelah baby..llki mane la nk seksi2..kalo bleh utk tatapan die je..org len x leh tgk..

LAKI2 TAK SUKE TGK BINI DIA SEKSI DEPAN ORG.. TAPI LAKI2 SUKE TGK POMPUAN SEKSI..

ala macam seed la...................................

ariff
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 71
Join date : 01/09/2009
Age : 26
Location : kedah

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pijan on Fri Oct 09, 2009 11:47 am

babyqueen.. wrote:sush nye ckp ngan laki ni...dh agak dh msti tny soaln cm tu..mslh nye baby dh plan dh nk wt cm ne..tlg la baby kaum hawa...huhuhu...

Susah la plak tapi ko gak minta pendapat, agak2 tak nak terima pendapat tu ko hentam je ikut rase hati ko,senang citer...janji ko hepi...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Fri Oct 09, 2009 11:48 am

cm mane baby nk selesaikan ngan keluarga dia??

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pijan on Fri Oct 09, 2009 11:58 am

babyqueen.. wrote:cm mane baby nk selesaikan ngan keluarga dia??

Dulik ape dgn keluarga dia,janji ko hepi dan lagipun bukannye ko kahwin dgn keluarga dia pun...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Fri Oct 09, 2009 3:52 pm

tu la psl...hahaha...tp dia tu mak metua ar...huhu..kang dia ckp ak ni menantu kuang ajar lak...hehe

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pijan on Fri Oct 09, 2009 4:10 pm

babyqueen.. wrote:tu la psl...hahaha...tp dia tu mak metua ar...huhu..kang dia ckp ak ni menantu kuang ajar lak...hehe


takut pun ko kene cop kurang ajar..abis tu masih nk pakai lagi ke baju seksi tu?

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Fri Oct 09, 2009 4:25 pm

cm kene mrh je....huhuhu

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

rileks

Post by sham88 on Sat Oct 10, 2009 4:52 am

rileks la baby...bnd 2 kn lumrah dlm brcinta....

sham88
baby
baby

Posts : 1
Join date : 10/10/2009

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pelangi on Sat Oct 10, 2009 9:14 am

camnie la baby. ...
1. kau ikut kan jer cakap bakal hubby kau tu.
2. p la tolong carikan present mak mertua tu dulu
3. hari rumah dia kau pakai la baju yg bapak mertua kau suka.
4. rumah kau masa berinai kau pakai la baju jawa tu.
5. mintak mak andam bagi pinjam baju tu seminggu pastu tiap tiap malam kau pakai sambil ehem ehem.....
6. kau p la amik pic kat studio bawak baju jawa tu
7.masa bertunang nie darah manis tu la sekarang kau hadapi banyak dugaan.
8.biasa la org lelaki masa nie lah nak tunjuk kan kuasa veto dia.
9. kalau susah sangat kau ajak mak mertua kau pakai sekali baju jawa. hehehe. mesti ustaz tu terkezutttt....
10. banyak lagi dugaan lepas ni kalau setakat baju jawa kau nak pening wat pe la.
11. kalau perkara dah melibatkan banyak pihak kau pikir la panjang sikit.biar la semua happy.
12. harap sis dapat membantu baby.

good luck.

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pijan on Sat Oct 10, 2009 11:51 am

apa ni dok pening2?? Pakai ja la baju tutup aurat... senang cerita dosa pun tk dapat...isk...susah tul..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pelangi on Sat Oct 10, 2009 1:58 pm

mesti la dia pening kan nie hari bahagia dia. 1st time beb mesti lah nak hapening hari tu. lepas tu tau la dia nak tutup aurat.

baby nanti kau jangan luper jemput bro pijan nie.Dia suka makan nasi minyak .

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Sat Oct 10, 2009 2:23 pm

Pelangi wrote:mesti la dia pening kan nie hari bahagia dia. 1st time beb mesti lah nak hapening hari tu. lepas tu tau la dia nak tutup aurat.

baby nanti kau jangan luper jemput bro pijan nie.Dia suka makan nasi minyak .

thnkz kak pelangi cz bekup baby...insyaallah baby akn ikut ckp akak....idea akak pun ok gak...tu la..si pijan tu tak abs2 nk mrh baby...k la t baby ajak semua dlm forum ni ek..trutama skl si pijan tu...hehehehe...

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pijan on Sun Oct 11, 2009 1:11 am

Pelangi wrote:mesti la dia pening kan nie hari bahagia dia. 1st time beb mesti lah nak hapening hari tu. lepas tu tau la dia nak tutup aurat.

baby nanti kau jangan luper jemput bro pijan nie.Dia suka makan nasi minyak .

Nak happening hari tu sal pakai baju jawa ke nk happening hari tu sal kecoh memalukan mak mertua dia?? 2-2 pun happening gak...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Mon Oct 12, 2009 11:56 am

Pijan wrote:
Pelangi wrote:mesti la dia pening kan nie hari bahagia dia. 1st time beb mesti lah nak hapening hari tu. lepas tu tau la dia nak tutup aurat.

baby nanti kau jangan luper jemput bro pijan nie.Dia suka makan nasi minyak .

Nak happening hari tu sal pakai baju jawa ke nk happening hari tu sal kecoh memalukan mak mertua dia?? 2-2 pun happening gak...


bkn kite nk memalukan mak mertua kt tp kite nk mjlis ni berlngsung dgn ape yg kte dh rncg selama ni...tk phm2 ar ar mr.pijan ni...huhuhu

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pijan on Mon Oct 12, 2009 1:47 pm

babyqueen.. wrote:
Pijan wrote:
Pelangi wrote:mesti la dia pening kan nie hari bahagia dia. 1st time beb mesti lah nak hapening hari tu. lepas tu tau la dia nak tutup aurat.

baby nanti kau jangan luper jemput bro pijan nie.Dia suka makan nasi minyak .

Nak happening hari tu sal pakai baju jawa ke nk happening hari tu sal kecoh memalukan mak mertua dia?? 2-2 pun happening gak...


bkn kite nk memalukan mak mertua kt tp kite nk mjlis ni berlngsung dgn ape yg kte dh rncg selama ni...tk phm2 ar ar mr.pijan ni...huhuhu

Mcmlah yang dirancang tu wajib diteruskan tak leh tukar ke rancangan lain sudah...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Sponsored content Today at 12:58 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum