Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


pagi yang menyakitkan....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pelangi on Mon Oct 12, 2009 3:35 pm

Abang Pijan nie semua nyer nak bangkang....

cuba bagi pendapat lain ke atau rancangan lain.

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pijan on Mon Oct 12, 2009 4:15 pm

Pendapatnya ialah ikut saja cakap pengantin laki laki...kang bile mak mertua muke masam mule la kate mak mertua jahat..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Mon Oct 12, 2009 4:25 pm

Pijan wrote:Pendapatnya ialah ikut saja cakap pengantin laki laki...kang bile mak mertua muke masam mule la kate mak mertua jahat..

btol3..hati org tue kene jaga...

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Mon Oct 12, 2009 5:11 pm

semua nk ikut ckp laki2 so kt pompuan ni dilahirkan tuk ikut je ke ckp laki..kte tk lh nk bg pndt...tak adil tul..bntg2 ar dia laki...tak adil..tak adil...yg pelik tu scorpio pun lh sokong si pijan tu...klu cm tu t scorpio kwin mtk suh hsbnd u yg uruskn..u ikut je ckp dia...klu dia ckp tak yg snding u pun tk yh snding...huhu..

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Mon Oct 12, 2009 5:24 pm

babyqueen.. wrote:semua nk ikut ckp laki2 so kt pompuan ni dilahirkan tuk ikut je ke ckp laki..kte tk lh nk bg pndt...tak adil tul..bntg2 ar dia laki...tak adil..tak adil...yg pelik tu scorpio pun lh sokong si pijan tu...klu cm tu t scorpio kwin mtk suh hsbnd u yg uruskn..u ikut je ckp dia...klu dia ckp tak yg snding u pun tk yh snding...huhu..

hehe..masalahnye skung..family tunang sco x macam family your bf..
kalo kitowg kawin pn..x de hal la nk pakai pape pn..janji org tue die & org tue sco bg keizinan..
kalo dh sampai kuang ajar kt org tue x leh la...kate nk jd isteri misali..kene la dgr ckp bakal suami..tol x...

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pijan on Mon Oct 12, 2009 5:40 pm

babyqueen.. wrote:semua nk ikut ckp laki2 so kt pompuan ni dilahirkan tuk ikut je ke ckp laki..kte tk lh nk bg pndt...tak adil tul..bntg2 ar dia laki...tak adil..tak adil...yg pelik tu scorpio pun lh sokong si pijan tu...klu cm tu t scorpio kwin mtk suh hsbnd u yg uruskn..u ikut je ckp dia...klu dia ckp tak yg snding u pun tk yh snding...huhu..

ek ele...mcm le family laki2 tu suruh ko buat bende2 mungkar..padahal diorang suh buat bende yg mmg disuruh agama...tu pun susah ke nk terima??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Mon Oct 12, 2009 5:48 pm

huhu...mmg ar..myb sco tak phm situation yg baby tgh alami...huhu..fmily tung sco tak ksh sco pkai pe tp skg ni family baby cm rumit ckit so tk lh ar sme kn...tht's y baby mtk pndt dlm forum ni...huhu

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pijan on Mon Oct 12, 2009 5:50 pm

Ape yg rumit plak?? ikut je la kehendak suami...yg gi menongkah arus tu buat ape?? Kang seronok kejap jer...derita lame kang baru tau..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Mon Oct 12, 2009 5:54 pm

babyqueen.. wrote:huhu...mmg ar..myb sco tak phm situation yg baby tgh alami...huhu..fmily tung sco tak ksh sco pkai pe tp skg ni family baby cm rumit ckit so tk lh ar sme kn...tht's y baby mtk pndt dlm forum ni...huhu

adess..kn sco dh bg pendapat...baby nk family bakal suami dapat malu ke atau baby nk dapat glamour ngn baju jawa 2..biasa la baby..dh name family die dr golongan org yg kuat agama..mesti la kene ikot kn...

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Pelangi on Mon Oct 12, 2009 6:58 pm

baby
tanyer kat mak andam baju jawa size xl baper harga.

sis pon ingat nak pakai la nanti

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Mon Oct 12, 2009 10:20 pm

ok kak pelangi....
no hal la...

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by hanabyozora on Fri Oct 16, 2009 5:22 am

babyqueen.. wrote:pagi ni baby skt ati ar ngan boy baby..kisah dia cm ni..smlm baby tny dia klu kwin t nk pakai bj design jawa blh ke tak?u all pun tw kn bj jawa tu kn terdedah skt bhgn ats dia, ala mcm Cinta Bunga Lestari tu pkai time dia kwin, pastu u all tw tak dia ckp pe, dia ckp 'sempat lagi nk cr laki lain' cz parents dia alim kit ar so nk pkai cm tu rumit skt la....peh sakitnye ati baby bl dgr cm tu...pastu ati dh skt2 ni dia tk abis2 cite psl present tuk mak dia punya besday...bengangnyeeeeeeeeeeee..............

Cite ni lom ditutup kan baby??hehe...lembab skit nak masok porum ni...mhon ampon yek...baby,bukan "Cinta Bunga Lestari" la..tapi "Bunga Citra Lestari"..huhu...memang arr itu seksi tapi kalau baby nak yg cm tu nak wat cm mne agi...tapi betul gak...wanita kena menutup aurat psal aurat wanita tu lebih berbahaya daripada aurat lelaki...ups,sowii kaum adam...betul gak sis pelangi tuh,,,baby ikut konsen cari present tuk mak mertua lu...mane la tau kalau present yg baby kasi tu leh buka hati mak mertua gak kan...leh dapat nilai + plak...passtu kalau nak ikutkan hati memang nak pkai baju jawa kan??cuba baby cari design baju jawa yang lebih menutup aurat skit...kan ade gak tuh...insya Allah....pape pon hope baby happy always k?....akak nak rase nasik minyak gak la...mne la tau ade chance leh polow baby gak pas mam nasik minyak baby....

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by HarDsTylE_RePuBLiC on Fri Oct 16, 2009 1:59 pm

hmmmm........ x hbis2.... pagi la yg menyeronokkan... hoohoh... x de yg menyakit kan.. pagi2 leh tido O.o best2

HarDsTylE_RePuBLiC
Budak Tadika
Budak Tadika

Posts : 11
Join date : 16/10/2009

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by babyqueen.. on Sun Oct 18, 2009 5:32 pm

thankz cz ats nsihat hana tu...t klu baby dh nk msak nasi mnyak baby invite k...

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: pagi yang menyakitkan....

Post by Sponsored content Today at 12:53 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum